Tomaattisilakat

Voitele uunivuoka tipalla öljyä.

Ripottele silakkafileiden päälle suolaa, valkopippuria ja tilliä, kääri ne rullalla ja nostele vieri viereen uunivuoan pohjalla.

Halkaise ja viipaloi tomaatit ja lisää silakoiden päälle.

Sekoita tomaattimurska ja creme fraiche, lisää vielä tarvittaessa suolaa ja vaikka mustapippuria ja kaada päällimmäiseksi.

Myös murskattu valkosipuli sopii mausteeksi.

Paistaa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 150g216kcal24g0g13.3g0g
Tomaatti, tuore250g51kcal1.5g9.5g0.7g3.5g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g200g46kcal2.8g6.8g0.8g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 63g173kcal1.3g1.9g17.5g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1330g1015kcal59.2g36.4g69.6g7g
Valittu annoskoko665g508kcal29.6g18.2g34.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna333g254kcal14.8g9.1g17.4g1.8g
Arvot/100g100g76kcal4.5g2.7g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121454