Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Aamiaisleivät pannulla

Mitä saa kun tekee tavanomaisesta aamupalasta, jugurtista ja myslistä, leivän? Pannulla paistettavan, herkullisen, hiukan makean ja täyttävän rieskaleivän! Jotta leipä valmistuisi entistäkin nopeammin aamulla, kannattaa kuivat ainekset sekoittaa jo illalla ja ottaa pannu valmiiksi esille.

Aamulla paistetaan leipää!

1 dl mysliä (ei muromysliä)
1,5 tl suolaa
4,5 dl vehnäjauhoja
1,5 tl ruokasoodaa
3 dl maustamatonta jogurttia
0,5 dl juoksevaa margariinia (sula margariini käy myös)

Mittaa ja sekoita kuivat ainekset kulhossa.

Lisää jogurtti ja juoksevaa margariini.

Jaa taikina jauhoisella tasolla 8 osaan ja kauli niistä rieskoja.

Ei tarvitse olla pyöreää ja täydellistä.

Paista öljyisellä pannulla kummatkin puolet kauniin ruskeiksi.

Nauti lyhyen ajan sisällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Chan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti, maustamaton, rasvaton A+ (Valio) 100g, 1dl300g120kcal13.5g16.5g0.3g0g
Pirkka juokseva rypsiöljyvalmiste 450ml50g360kcal0g0g40g0g
Kilomysli (Pirkka)30g99kcal2.4g20.7g0.6g2.4g
Vehnäjauho, sunnuntai292g1022kcal35g207.3g6.1g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g3202kcal101.8g489g94g22.4g
Valittu annoskoko672g1601kcal50.9g244.5g47g11.2g
Annoskoko puolitettuna336g801kcal25.5g122.3g23.5g5.6g
Arvot/100g100g238kcal7.6g36.4g7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122523