Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)720g2520kcal86.4g496.8g13.7g36g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen500g3600kcal0g0g400g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sokeri24g97kcal0g24g0g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3530g12435kcal172.8g1041.6g827.4g72g
Valittu annoskoko1765g6217kcal86.4g520.8g413.7g36g
Annoskoko puolitettuna883g3109kcal43.2g260.4g206.9g18g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122716