Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 600g144kcal10.9g13.2g1.8g13.8g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g300g300kcal57g0g6.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g115g322kcal21.9g0g25.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4030g1533kcal179.6g26.4g67.4g27.6g
Valittu annoskoko2015g766kcal89.8g13.2g33.7g13.8g
Annoskoko puolitettuna1008g383kcal44.9g6.6g16.9g6.9g
Arvot/100g100g38kcal4.5g0.7g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122852