Unelmainen suklaakääretorttu
Kääretortun pohja:
4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
0,75 dl vehnäjauhoa
3 rkl perunajauhoa
3 rkl kaakaojauhoa
1 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, ja sekoita joukkoon kuivat aineet.
Paista kääretortun pohja 225 asteessa 8-10 minuuttia.
Täyte:
1 pussi suklaamoussejauhoa (Blå band tai joku)
1 dl maitoa
400 g pakastevadelmia
2 banaania
loraus brandya mauksi
Valmista suklaamousse ohjeen mukaan (tämä piti vaan sekoittaa desiin kylmää maitoa, ja oli valmis).
Sekoita moussen sekaan vadelmat ja banaanit, surauta mixerillä tasaiseksi.
Mausta brandylla tai konjakilla tai mieleiselläsi.
Kostuta jäähtynyt kääretortunpohja kahvilla, ja levitä täyte ja kääri rullalle.
Suklaakuorrutus:
150 g fazerin sinistä
1 dl kermaa
25 g voita
Sulata kuorrutusaineet vesihauteessa ja kuorruta kääretorttu.
Tein tätä äitienpäiväksi ja oli niiiiiiiiiin hyvää..
ohjeen keksin yhdistelemällä monista resepteistä.
Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa
Katrinha