Annan paras jauhelihakastike

Aineet:

800g jauhelihaa
5dl Floran ruokakermaa
Soijakastiketta maun mukaan
4-8 valkosipulin kynttä
Yrttimausteseosta

Paista jauheliha pannulla.

Kaada joukkoon kerma, jatka vedellä jos tuntuu että kerma on liian paksua.

Laita sekaan soijakastiketta niin paljon että kastike muuttuu ruskeaksi.

Raasta sekaan valkosipuli, mausta maun mukaan.

Tarkista suola ennen tarjoilua.

Nauti juustoraasteen ja pastan/vihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 25 grammaa

Uniquu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike jliha 7%+ruokakerma+tomaattip.100g112kcal11.1g3.3g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g223kcal22.2g6.6g12.6g0g
Valittu annoskoko100g112kcal11.1g3.3g6.3g0g
Annoskoko puolitettuna50g56kcal5.6g1.7g3.2g0g
Arvot/100g100g112kcal11.1g3.3g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123449