Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 650g492kcal12.2g100.2g1.3g6.5g
Tomaatti 215g49kcal1.2g7.4g0.6g3g
Punasipuli, kuorittu, 100g100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g83g133kcal6.6g3.3g10.8g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g330g182kcal10.2g21.1g6.6g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa430g559kcal77.4g5.6g23.7g0g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 10g0.3kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4186g3326kcal218g284.8g136.4g22.4g
Valittu annoskoko2093g1663kcal109g142.4g68.2g11.2g
Annoskoko puolitettuna1047g832kcal54.5g71.2g34.1g5.6g
Arvot/100g100g80kcal5.2g6.8g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123634