Karppi aura-pekoni pihvit
Aura-pekoni pihvit (Liha- ja linturuoat)
mehevää ja helppoa jauhelihasta
kuusi annosta
700g jauhelihaa
4 kpl munia
1 iso sipuli
100-200g aurajuustoa
n.175-300g pekoni silppua
½ purkkia smetanaa / ranskankermaa
1 rkl kuivattua basilikaa / tuoretta maun mukaan
½ rkl paprikajauhetta
Pilko pekoni ja sipuli pieniksi kuutioiksi.
Paista pekonisilppu, ja kuullota sipulit pannulle jääneessä pekonin rasvassa.
Yhdistä jauhelihaan pekoni, sipuli, murennettu aura, munat, smetana sekä mausteet.
Anna taikinan levätä vähintään puoli tuntia, tulee helpommin käsiteltäväksi.
Paista pannulla oman maun kokoisia pihvejä.
Kostutetuin käsin on taikinna helpompi muotoilla.
Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa
Kamarje11