Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Nizzan salaatti

Rakenna salaatti aineittain rasiaansa.

Sekoita kastikeainekset.

Laita kastike rasiaansa.

Lisää rasiaan vielä patonki pala.

Sulje kansi, laita tarra päälle.

Laita salaatti kylmään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jatavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g60g12kcal0.4g2.3g0.2g0.8g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 90g12kcal1g0.9g0.2g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g70g42kcal1.1g9.1g0.1g0.6g
Papu, härkäpapu, n. 50 g40g11kcal0.8g1.7g0.1g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 35g69kcal0.5g0.6g7g1.5g
Kapris etikkaliemessä, Figaro8g2.5kcal0.2g0.3g0g0.3g
Anjovis-filee, 1 kpl32g67kcal3g4.5g4.2g0g
Basilika, kuivattu 3g7.6kcal0.4g0.6g0.1g1.2g
Oregano, kuivattu 2g6.1kcal0.2g0.4g0.2g0.9g
Vaalea leipä, patonki/ranskanleipä, vesi, vehnäjauho, teollinen 30g78kcal2.4g15.9g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana740g615kcal20g72.6g24.8g14.4g
Valittu annoskoko370g308kcal10g36.3g12.4g7.2g
Annoskoko puolitettuna185g154kcal5g18.2g6.2g3.6g
Arvot/100g100g83kcal2.7g9.8g3.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124219