Tomaatti- mozzarella kasvispiirakka
Ota 5kpl piirakkataikinalevyjä sulamaan leivinpaperin päälle ja lämmitä uuni 225 asteeseen.
Hienonna purjo ja leikkaa kirsikkatomaatit viipaleiksi.
Viipaloi myös mozzarellajuusto.
Sekoita flora maku ruoka, maito ja kolme munaa keskenään ja lisää hieman suolaa sekä mustapippuria.
Kauli sulaneet piirakkataikinalevyt leivinpaperin päällä koko paperin kokoiseksi.
Siirrä leivinpaperi taikinoineen korkeareunaiseen uunipeltiin niin että taikinaa tulee myös pellin reunoille ja paista piirakkapohjaa 15 minuuttia.
Kuullota sillä välin jäiset paprikasuikaleet ja purjo öljyssä kevyesti.
Laita purjot ja paprikat piirakkapohjalle ja kaada päälle muna-maitoseos.
Lisää seuraavaksi juustoraastetta.
Asettele pinnalle vielä tomaatti- ja mozzarellaviipaleita, sekä ripottele basilikamaustetta.
Paista piirakkaa vielä noin 40 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kullanruskea.
Tarjoile piirakan päällä tuoreita basilikan lehtiä.
Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa
Karin