Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1000g456kcal30g48g15g0g
Kananmuna 50g(kpl)600g756kcal66g1.8g54g0g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1115kcal33.1g227.5g3.9g11.4g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo20g142kcal0.1g0g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3900g4938kcal258.4g554.6g177.8g22.8g
Valittu annoskoko1950g2469kcal129.2g277.3g88.9g11.4g
Annoskoko puolitettuna975g1235kcal64.6g138.7g44.5g5.7g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124326