Banaanisuklaakakku
1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.
2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.
3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.
4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.
5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.
Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).
6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.
7) Lopuksi lisää suklaarouhe.
Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.
Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.
Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.
Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.
Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa
Mrigon