Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo150g1065kcal0.5g0.3g120g0g
Sokeri 150g609kcal0g149.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 250g858kcal25.5g175g3g8.8g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 200g174kcal2.1g36.6g0.8g3.6g
Taloussuklaa, Fazer100g515kcal3.9g56g30g5.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g60kcal0g14.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1966g6893kcal92.2g869.8g330.2g35.4g
Valittu annoskoko983g3446kcal46.1g434.9g165.1g17.7g
Annoskoko puolitettuna492g1723kcal23.1g217.5g82.6g8.9g
Arvot/100g100g351kcal4.7g44.2g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124328