Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy240g1272kcal19g76.8g100.8g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen50g360kcal0.5g0.5g40g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g100g600kcal21g6.6g54g0g
Kananmuna kuoreton 350g499kcal43.8g1.1g35.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1480g5463kcal168.6g170g461.4g0g
Valittu annoskoko740g2731kcal84.3g85g230.7g0g
Annoskoko puolitettuna370g1366kcal42.2g42.5g115.4g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124478