Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 400g139kcal18.3g7.7g1.2g9.9g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Palvikinkku HK 3%150g150kcal27g0.8g4.5g0g
Sipuli, paistettu 100g101kcal1.3g4.9g8.2g1.7g
Oliiviöljy 180g1592kcal0g0g180g0g
Herkkusieni 200g32kcal4.2g0.6g0.7g3g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)100g205kcal1.2g46g1.7g0g
Kidneypapu, suolaliemessä400g440kcal31.2g72g2g32g
Papu valkoinen, keitetty 400g430kcal33.7g56g1.4g28g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4280g6317kcal239.2g397.2g401.2g157.2g
Valittu annoskoko2140g3158kcal119.6g198.6g200.6g78.6g
Annoskoko puolitettuna1070g1579kcal59.8g99.3g100.3g39.3g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613