Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Etikkainen kaalisalaatti

Raasta tai pilko kaali isoon astiaan ja sekoita joukkoon paprikasuikaleet.

Keitä kattilassa puoli litraa vettä ja sekoita joukkoon puoli desiä etikkaa, ruokalusikallinen öljyä, noin 3/4 dl sokeria ja mausteet.

Anna kiehua pieni hetki ja jätä neste jäähtymään.

Kaada jäähtynyt liemi salaatin joukkoon ja laita jääkääppiin maustumaan yön yli. Salaattia kannattaa välillä sekoittaa.

Salaatti säilyy hyvänä jääkaapissa useita päiviä!

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Karin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1200g253kcal14.4g40.8g2.4g25.2g
Viinietikka 50g10kcal0g0.3g0g0g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Sokeri60g244kcal0g59.9g0g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g300g66kcal3g13.5g0g6g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 4g10kcal0.6g0.8g0.2g1.6g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4266g1425kcal36.4g232.2g33.4g66.6g
Valittu annoskoko2133g713kcal18.2g116.1g16.7g33.3g
Annoskoko puolitettuna1067g356kcal9.1g58.1g8.4g16.7g
Arvot/100g100g33kcal0.9g5.4g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124649