Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g500g355kcal8g80g0.5g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli70g19kcal1g2.7g0.4g0.8g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 150g261kcal26.4g0g17.3g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g15g2.4kcal0.5g0.2g0g0.2g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g330g182kcal10.2g21.1g6.6g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)7g50kcal0g0g5.6g0g
Kesäporkkana (Pirkka)200g50kcal1.2g10.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2544g1837kcal94.6g229.2g61.6g2g
Valittu annoskoko1272g919kcal47.3g114.6g30.8g1g
Annoskoko puolitettuna636g459kcal23.7g57.3g15.4g0.5g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124957