Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 376g90kcal6.8g8.3g1.1g8.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g175g49kcal1.1g10.4g0.4g4.4g
Basilika, kuivattu 1.5g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 501g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl100g170kcal18g1.4g10g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.5g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g14g120kcal0g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2344g877kcal53g42.6g50.2g27.4g
Valittu annoskoko1172g439kcal26.5g21.3g25.1g13.7g
Annoskoko puolitettuna586g219kcal13.3g10.7g12.6g6.9g
Arvot/100g100g37kcal2.3g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125104