Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 469g113kcal8.5g10.3g1.4g10.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g219g61kcal1.3g13g0.4g5.5g
Basilika, kuivattu 1.9g4.8kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 626g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl125g213kcal22.5g1.8g12.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.9g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g17g149kcal0g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2930g1097kcal66.2g53.2g62.6g34.4g
Valittu annoskoko1465g548kcal33.1g26.6g31.3g17.2g
Annoskoko puolitettuna733g274kcal16.6g13.3g15.7g8.6g
Arvot/100g100g37kcal2.3g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125104