Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 657g158kcal11.9g14.5g2g15.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g307g86kcal1.8g18.2g0.6g7.7g
Basilika, kuivattu 2.6g6.7kcal0.4g0.5g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 876g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl175g298kcal31.5g2.5g17.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g24g209kcal0g0g23.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4102g1535kcal92.8g74.6g88g48.2g
Valittu annoskoko2051g768kcal46.4g37.3g44g24.1g
Annoskoko puolitettuna1026g384kcal23.2g18.7g22g12.1g
Arvot/100g100g37kcal2.3g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125104