Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 751g181kcal13.6g16.5g2.3g17.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g350g98kcal2.1g20.9g0.7g8.8g
Basilika, kuivattu 3g7.6kcal0.4g0.6g0.1g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 1001g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl200g340kcal36g2.8g20g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g27g239kcal0g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4688g1755kcal106g85.2g100.4g55g
Valittu annoskoko2344g877kcal53g42.6g50.2g27.5g
Annoskoko puolitettuna1172g439kcal26.5g21.3g25.1g13.8g
Arvot/100g100g37kcal2.3g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125104