Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 845g203kcal15.3g18.6g2.5g19.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g394g110kcal2.4g23.5g0.8g9.9g
Basilika, kuivattu 3.4g8.6kcal0.5g0.7g0.1g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 1126g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl225g383kcal40.6g3.2g22.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal1g2g0.1g0.2g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g30g269kcal0g0g30.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5274g1974kcal119.6g96g112.8g61.8g
Valittu annoskoko2637g987kcal59.8g48g56.4g30.9g
Annoskoko puolitettuna1319g494kcal29.9g24g28.2g15.5g
Arvot/100g100g37kcal2.3g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125104