Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 94g23kcal1.7g2.1g0.3g2.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Basilika, kuivattu 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl25g43kcal4.5g0.4g2.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana586g220kcal13.4g10.8g12.6g7g
Valittu annoskoko293g110kcal6.7g5.4g6.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna147g55kcal3.4g2.7g3.2g1.8g
Arvot/100g100g38kcal2.3g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125104