Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 939g226kcal17g20.7g2.8g21.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g438g123kcal2.6g26.1g0.9g11g
Basilika, kuivattu 3.8g10kcal0.5g0.8g0.2g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 1252g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl250g426kcal45.1g3.5g25g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g34g299kcal0g0g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5860g2193kcal132.6g106.6g125.6g68.8g
Valittu annoskoko2930g1097kcal66.3g53.3g62.8g34.4g
Annoskoko puolitettuna1465g548kcal33.2g26.7g31.4g17.2g
Arvot/100g100g37kcal2.3g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125104