Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1500g361kcal27.1g33g4.5g34.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g700g196kcal4.2g41.7g1.4g17.5g
Basilika, kuivattu 6g15kcal0.9g1.2g0.2g2.4g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl400g680kcal72g5.6g40g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g22g23kcal1.7g3.6g0.1g0.4g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g54g477kcal0g0g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9364g3505kcal211.8g170.2g200.4g109.6g
Valittu annoskoko4682g1753kcal105.9g85.1g100.2g54.8g
Annoskoko puolitettuna2341g876kcal53g42.6g50.1g27.4g
Arvot/100g100g37kcal2.3g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125104