Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 188g45kcal3.4g4.1g0.6g4.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g88g25kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Basilika, kuivattu 0.8g1.9kcal0.1g0.2g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl50g85kcal9g0.7g5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.8g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1172g439kcal26.4g21.2g25.2g13.8g
Valittu annoskoko586g219kcal13.2g10.6g12.6g6.9g
Annoskoko puolitettuna293g110kcal6.6g5.3g6.3g3.5g
Arvot/100g100g37kcal2.3g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125104