Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 282g68kcal5.1g6.2g0.8g6.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g131g37kcal0.8g7.8g0.3g3.3g
Basilika, kuivattu 1.1g2.9kcal0.2g0.2g0g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 376g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl75g128kcal13.5g1.1g7.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.1g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g10g90kcal0g0g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1758g658kcal39.8g32g37.4g20.8g
Valittu annoskoko879g329kcal19.9g16g18.7g10.4g
Annoskoko puolitettuna440g165kcal10g8g9.4g5.2g
Arvot/100g100g37kcal2.3g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125104