Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 150g1088kcal1.8g0.6g122g0g
Sokeri 298g1208kcal0g297.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)300g378kcal33g0.9g27g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 40g148kcal7.4g4.4g8.7g12.2g
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.7g2g5.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g60kcal0g14.9g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen6.3g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g2g8kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1952g6900kcal117.8g868.6g319.4g35.8g
Valittu annoskoko976g3450kcal58.9g434.3g159.7g17.9g
Annoskoko puolitettuna488g1725kcal29.5g217.2g79.9g9g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125249