Suklaa-appelsiinitryffelikakku
Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa.
Levitä seos halkaisijaltaan 26 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoiseksi leikatun leivinpaperin päälle.
Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia.
Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahviin.
Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita Viola -tuorejuuston joukkoon.
Lisää liivate-kahviseos ja sokerit sekä viimeisenä vaahdotettu kerma.
Kaada täyte vuokaan.
Peitä vuoka alumiinifoliolla.
Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia tai mieluiten seuraavaan päivään.
Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.
Sihtaa päälle kaakaojauhetta.
Tarjoa kakun kanssa tuoreita mansikoita tai vadelmia, jos niitä on saatavissa.
Voit tarjota kakun kanssa myös mansikka- tai vadelmakastiketta: soseuta marjat ja purista sose siivilän läpi.
Makeuta sosekastike sokerilla.
Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa
Snanna88