Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Suklaa-appelsiinitryffelikakku

Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa.

Levitä seos halkaisijaltaan 26 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoiseksi leikatun leivinpaperin päälle.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia.

Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahviin.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita Viola -tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate-kahviseos ja sokerit sekä viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan.

Peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia tai mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.

Sihtaa päälle kaakaojauhetta.

Tarjoa kakun kanssa tuoreita mansikoita tai vadelmia, jos niitä on saatavissa.

Voit tarjota kakun kanssa myös mansikka- tai vadelmakastiketta: soseuta marjat ja purista sose siivilän läpi.

Makeuta sosekastike sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi, Jyväshyvä (1kpl=20kcal)150g645kcal11.3g102g20.5g5.3g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Liivatelehti, gelatiini12g42kcal10.3g0g0g0g
Kahvi mustana 100ml100g3.2kcal0.3g0.3g0.1g0g
Taloussuklaa, Fazer400g2060kcal15.6g224g120g21.2g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio400g1320kcal28g52g108g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl300g1020kcal6g9g105g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3014g11676kcal144.2g964.6g788.6g53g
Valittu annoskoko1507g5838kcal72.1g482.3g394.3g26.5g
Annoskoko puolitettuna754g2919kcal36.1g241.2g197.2g13.3g
Arvot/100g100g387kcal4.8g32g26.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125252