Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 20g56kcal3g5.2g0.9g7.8g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki100g56kcal8.5g5g0.2g0g
Tonnikala vedessä 150g157kcal33.7g0g2.3g0g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g50g55kcal9g1g1.5g0g
Oliivi50g55kcal0.7g2.4g5.5g2.2g
Parsakaali brokkoli 100g35kcal4.6g2g0.3g2.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti10g50kcal2.5g3.3g2.9g2.8g
Soijakastike 20g12kcal1g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1240g1409kcal141g46.8g68.6g32.4g
Valittu annoskoko620g704kcal70.5g23.4g34.3g16.2g
Annoskoko puolitettuna310g352kcal35.3g11.7g17.2g8.1g
Arvot/100g100g114kcal11.4g3.8g5.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449