Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
Vatkaa munat kevyesti vaahdoksi.
Lisää maito, vehnäjauhot ja suola.
Kaada seos leivinpaperipellille ja laita uuniin noin 30 minuutiksi.
Valmista täyte sekoittamalla tuorejuusto, creme fraiche, kinkkusuikaleet, juustoraaste ja paloitellut paprikapalat keskenään, laita seos jääkaappiin tekeytymään.
Ota munakas uunista ja anna jäähtyä hetken.
Levitä pöydälle leivinpaperi ja kumoa munakas sen päälle.
Irrota vuoassa ollut leivinpaperi munakkaasta ja annan munakkaan jäähtyä kunnolla.
Täytä jäähtynyt munakas kuten kääretorttu ja kääri se leivinpaperin avulla rullaksi.
Voit antaa tekeytyä hetken jääkaapissa, mutta mielestäni munakas on parasta melkein heti valmistuksen jälkeen tarjoiltuna.
Leikkaa rullasta paloja kääretortun tapaan ja tarjoa esimerkiksi erilaisten salaattien ja raejuuston kanssa.
Munakasrulla ei sen kummemmin tarvitse juuri mausteita, mutta voit halutessasi maustaa täytteen esim mustapippurilla.
Karpit voinee tarvittaessa kevyttuotteet vaihtaa raskaampiin
Kaipaisin kommentteja tätä kokeilevilta
Kehittelin täytteen itse.
(Ja laskurin alemmasta tekstistä poiketen: annoksia tulee n. 9, jolloin yhden annoksen paino on n. 160g.)
Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaaEtella