Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali400g84kcal4.8g13.6g0.8g8.4g
Porkkana 400g131kcal2.5g22.2g0.8g10.2g
Palsternakka 150g95kcal0.8g17.7g0.6g6.8g
Selleri, annos 50g150g21kcal1.5g4.5g0g0g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Paistijauheliha 10%400g680kcal80g0g40g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr22g62kcal1.8g2.1g5.3g0.4g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g390g156kcal6.6g32g0.4g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g30g23kcal2.3g2.9g0.2g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7304g2646kcal207.2g212.4g97.2g58.8g
Valittu annoskoko3652g1323kcal103.6g106.2g48.6g29.4g
Annoskoko puolitettuna1826g662kcal51.8g53.1g24.3g14.7g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125712