Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 400g118kcal2.2g21.2g0.8g7.6g
Kidneypapu, suolaliemessä420g462kcal32.8g75.6g2.1g33.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 250g801kcal66.9g0g59.9g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Paprika vihreä 170g36kcal1.6g4.3g0.5g3.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2780g3182kcal211.8g220.4g155.2g94.4g
Valittu annoskoko1390g1591kcal105.9g110.2g77.6g47.2g
Annoskoko puolitettuna695g796kcal53g55.1g38.8g23.6g
Arvot/100g100g115kcal7.6g7.9g5.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125826