Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10g25kcal1.2g0.2g2.2g0g
Herne, kuivattu, Rainbow250g705kcal44.8g158.8g2.3g25g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia200g280kcal34g0g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2930g2020kcal160g318g41g50g
Valittu annoskoko1465g1010kcal80g159g20.5g25g
Annoskoko puolitettuna733g505kcal40g79.5g10.3g12.5g
Arvot/100g100g69kcal5.5g10.9g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126128