Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Perunajauhot,rainbow200g648kcal0.2g162g0.2g2.8g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Mansikka 118g55kcal0.6g9.9g0.2g2.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g59g229kcal0g57.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 118g48kcal1.2g4.8g0.9g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1790g3986kcal59.6g813.4g47.6g18.8g
Valittu annoskoko895g1993kcal29.8g406.7g23.8g9.4g
Annoskoko puolitettuna448g997kcal14.9g203.4g11.9g4.7g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386