Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kauraruudut (elovena)

Sekoita kädenlämpöiseen veteen kuivat aineet ja sulatettu margariini.

Kaada taikina syvään uunipeltiin leivinpaperin päälle ja taputtele tasaiseksi.

Anna kohota liinan alla.

Voit koristella sämpylät voitelemassa taikinan pintaan kananmunaa ja ripottelemalla kaurahiutaleita päälle.

Leikkaa taikinalevy neliöiksi
Paista 225 asteessa 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Piipiipaapa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g11g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale 160g599kcal23.2g91.2g11.7g16g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g273g4.7g13.7g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini (Eldorado)50g360kcal0.5g0.5g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2254g4691kcal126.8g753.4g112.8g59.4g
Valittu annoskoko1127g2346kcal63.4g376.7g56.4g29.7g
Annoskoko puolitettuna564g1173kcal31.7g188.4g28.2g14.9g
Arvot/100g100g208kcal5.6g33.4g5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126623