Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g20g22kcal1g4.2g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%100g160kcal2.7g2.7g15g0g
Ruohosipuli 40g9kcal0.6g0.7g0.2g1g
Katkarapu 200g137kcal28.9g0g2.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.1kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g20g180kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g1105kcal71.6g29.8g75.6g5.6g
Valittu annoskoko490g552kcal35.8g14.9g37.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna245g276kcal17.9g7.5g18.9g1.4g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126850