Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g400g1520kcal21.6g128g100g6.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Tomaatti 350g80kcal2g12.1g1.1g4.9g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 200g598kcal36g2.4g50g0g
Pinjansiemenet, Parrots25g155kcal7.2g3.3g13.8g0.9g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 200g265kcal5.3g6.4g24g0g
Kananmuna 50g(kpl)50g63kcal5.5g0.2g4.5g0g
Juusto, mozzarella 100g261kcal18.6g0g20.3g0g
Sipuli, tuore100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2860g6026kcal195g314.4g437.8g28.6g
Valittu annoskoko1430g3013kcal97.5g157.2g218.9g14.3g
Annoskoko puolitettuna715g1507kcal48.8g78.6g109.5g7.2g
Arvot/100g100g211kcal6.8g11g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126905