Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso20g3kcal0.2g0.4g0g0.3g
Rypsiöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]115g388kcal13.8g0g42.6g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 4g13kcal0.6g0.7g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1218g2635kcal182.2g6g220.4g5g
Valittu annoskoko609g1318kcal91.1g3g110.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna305g659kcal45.6g1.5g55.1g1.3g
Arvot/100g100g216kcal15g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119