Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g11g40kcal5g4.4g0.7g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g300g1050kcal36g213g6.3g9g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g200g360kcal30g42g8.6g88g
Rypsiöljy rainbow50g450kcal0g0g50g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1622g3799kcal142g518.8g131.2g194g
Valittu annoskoko811g1900kcal71g259.4g65.6g97g
Annoskoko puolitettuna406g950kcal35.5g129.7g32.8g48.5g
Arvot/100g100g234kcal8.8g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330