Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Oopsit 8 kpl

4 isoa munaa
100g maustamatonta tuorejuustoa
ripaus suolaa
hyppysellinen leivinjauhetta
(makeutusainetta jos tekee lettuja)

Kuumenna uuni 150-asteiseksi.

Erottele munista keltuaiset ja valkuaiset kahteen eri kulhoon.

Lisää makeutusaine, suola ja tuorejuusto keltuaisiin ja sekoita tasaiseksi.

Lisää leivinjauhe valkuaisiin ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

(Jos käytät samaa vatkainta, vatkaa ensin valkuaiset ja sen jälkeen keltuaisseos.)

Kääntele keltuaisseos varovasti valkuaisvaahdon sekaan.

Lusikoi taikinasta leivinpaperilla päällystetylle pellille kuusi sämpylää.

Paista noin 30 minuuttia.

Anna sämpylöiden asettua leivinpaperin päällä muutama minuutti, nosta sitten ritilälle jäähtymään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Karitsa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu240g302kcal26.4g0.7g21.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 100g305kcal3.5g4.2g30g0.5g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g1232kcal60.4g13.6g103.2g1g
Valittu annoskoko348g616kcal30.2g6.8g51.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna174g308kcal15.1g3.4g25.8g0.3g
Arvot/100g100g177kcal8.7g2g14.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127672