Kasvis-juustokeitto

Pilko kasvikset ja anna kiehua liemikuutioiden kanssa kypsäksi.

Lopussa sulata sekaan juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3369 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 318g242kcal6g49.3g0.6g3.2g
Porkkana 124g41kcal0.8g6.9g0.2g3.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g180g49kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Kesäkurpitsa384g65kcal1.5g9.6g2.3g2.7g
Tomaatti 382g87kcal2.1g13.2g1.1g5.4g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto122g341kcal23.1g0g26.8g0g
Kasvisliemikuutio 25g75kcal2.3g3.3g5.8g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 965g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1799kcal76.2g182g74.4g36g
Valittu annoskoko2500g899kcal38.1g91g37.2g18g
Annoskoko puolitettuna1250g450kcal19.1g45.5g18.6g9g
Arvot/100g100g36kcal1.5g3.6g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128020