Kasvis-juustokeitto

Pilko kasvikset ja anna kiehua liemikuutioiden kanssa kypsäksi.

Lopussa sulata sekaan juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3369 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 54g41kcal1g8.3g0.1g0.5g
Porkkana 21g6.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g30g8.2kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa65g11kcal0.3g1.6g0.4g0.5g
Tomaatti 64g15kcal0.4g2.2g0.2g0.9g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto21g57kcal3.9g0g4.5g0g
Kasvisliemikuutio 4.1g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 163g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana842g303kcal13g30.8g12.6g6g
Valittu annoskoko421g152kcal6.5g15.4g6.3g3g
Annoskoko puolitettuna211g76kcal3.3g7.7g3.2g1.5g
Arvot/100g100g36kcal1.5g3.7g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128020