Kasvis-juustokeitto

Pilko kasvikset ja anna kiehua liemikuutioiden kanssa kypsäksi.

Lopussa sulata sekaan juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3369 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 637g485kcal12g98.7g1.3g6.4g
Porkkana 248g81kcal1.5g13.8g0.5g6.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g361g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Kesäkurpitsa769g131kcal3.1g19.2g4.6g5.4g
Tomaatti 764g174kcal4.3g26.4g2.3g10.7g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto243g682kcal46.2g0g53.5g0g
Kasvisliemikuutio 49g149kcal4.7g6.6g11.5g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 1929g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3597kcal153g364g148.8g71.4g
Valittu annoskoko5000g1799kcal76.5g182g74.4g35.7g
Annoskoko puolitettuna2500g899kcal38.3g91g37.2g17.9g
Arvot/100g100g36kcal1.5g3.6g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128020