Kasvis-juustokeitto

Pilko kasvikset ja anna kiehua liemikuutioiden kanssa kypsäksi.

Lopussa sulata sekaan juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3369 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 107g82kcal2g16.6g0.2g1.1g
Porkkana 42g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g61g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Kesäkurpitsa130g22kcal0.5g3.2g0.8g0.9g
Tomaatti 129g29kcal0.7g4.4g0.4g1.8g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto41g115kcal7.8g0g9g0g
Kasvisliemikuutio 8.3g25kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 325g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1685g606kcal25.8g61g25g12g
Valittu annoskoko842g303kcal12.9g30.5g12.5g6g
Annoskoko puolitettuna421g151kcal6.5g15.3g6.3g3g
Arvot/100g100g36kcal1.5g3.6g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128020