Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g25g115kcal0.1g0.1g12.8g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g100g390kcal0.2g97g0g0g
Raparperi 480g162kcal3.3g26.4g0.5g6.7g
Culinesse (Flora), annos 10g125g575kcal0.6g0.6g63.8g0g
Sokeri 149g604kcal0g148.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu110g139kcal12.1g0.3g9.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.7g2g5.7g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka5g20kcal0g5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.5g7.8kcal0.3g1.5g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2328g5157kcal67g790.4g178.4g26.2g
Valittu annoskoko1164g2579kcal33.5g395.2g89.2g13.1g
Annoskoko puolitettuna582g1289kcal16.8g197.6g44.6g6.6g
Arvot/100g100g222kcal2.9g34g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128570