Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)150g315kcal21g0.9g25.5g0g
Pekoni, paistettu 50g258kcal8.2g0g25.3g0g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Paprika punainen 85g25kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Paprika vihreä 85g18kcal0.8g2.1g0.3g1.6g
Tomaatti 375g85kcal2.1g12.9g1.1g5.2g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Paprikajauhe 4g13kcal0.6g0.7g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2738g3666kcal182.8g54.8g299g21.6g
Valittu annoskoko1369g1833kcal91.4g27.4g149.5g10.8g
Annoskoko puolitettuna685g917kcal45.7g13.7g74.8g5.4g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614