Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 800g899kcal169g0g24g0g
Porkkana 500g164kcal3.1g27.8g1g12.8g
Peruna, uusi 400g311kcal6.8g64.4g0.8g4g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 400g161kcal2g9.6g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4806g3232kcal369.6g232.4g52.8g43.8g
Valittu annoskoko2403g1616kcal184.8g116.2g26.4g21.9g
Annoskoko puolitettuna1202g808kcal92.4g58.1g13.2g11g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706