Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen450g585kcal76.5g9g36.9g0.5g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g150g21kcal2.9g0.6g0.8g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g250g675kcal27.5g120g7.5g0.5g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 100g68kcal1.5g4.2g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1910g2709kcal217.6g269.2g100.4g2.2g
Valittu annoskoko955g1355kcal108.8g134.6g50.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna478g677kcal54.4g67.3g25.1g0.6g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902