Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Perunaseesampihvit

Keitä kuoritut perunat, kaada keitinvesi pois ja soseuta perunat.

Jäähdytä sosetta 10 minuuttia.

Sekoita joukkoon kananmuna, korppujauhot (0,5 dl), suolaa sekä mausteiksi ripaukset valkopippuria ja muskottipähkinää.

(Kuitulisänä Fibrexiä tai vaikka vehnäleseitä, jos haluat.)

Pyörittele perunaseoksesta suurehkon lihapullan kokoisia pallosia (korppu-)jauhotetuin käsin.

Painele ne litteiksi ja kastele molemmilta puolilta seesaminsiemenissä.

Paista pihvit öljyssä miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi molemmilta puolilta.

Tarjoa esim.

liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

(Soveltaen kirjasta: Maukasta ruokaa kotikeittiöstä (Kaarina Roininen)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Lepuuttaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 500g379kcal9.4g77.1g1g5g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Korppujauho 30g110kcal3.1g22.5g0.3g1.6g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 40g270kcal10.8g2.8g23.2g4.9g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
FIBREX sokerijuurikaskuitua [Reformi] 15g15g9kcal1.5g2.6g0.6g11g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1326g2046kcal63.4g210.4g101.4g45g
Valittu annoskoko663g1023kcal31.7g105.2g50.7g22.5g
Annoskoko puolitettuna332g511kcal15.9g52.6g25.4g11.3g
Arvot/100g100g154kcal4.8g15.9g7.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129417