Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g400g912kcal76g0g68g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g56g151kcal4.2g27.4g2.8g5.6g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g200g130kcal6.4g9.6g7g0g
Kananmuna kuoreton 60g86kcal7.5g0.2g6.1g0g
Korppujauho (X-tra)100g380kcal13g76g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1632g3318kcal214.2g226.4g171.8g11.2g
Valittu annoskoko816g1659kcal107.1g113.2g85.9g5.6g
Annoskoko puolitettuna408g829kcal53.6g56.6g43g2.8g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129519